Ik leef mee kleurplaat condoleren overlijden condoleance verdriet afscheid uitvaart

Als iemand waar we om geven verdriet heeft door rouw en verlies, willen we graag laten merken dat we meeleven. Vaak doen we dit tijdens een bezoekje, tijdens de condoleance en bij de uitvaart. We geven de nabestaande een knuffel, slaan een arm om hen heen en delen mooie en dierbare herinneringen.

Helaas hebben we niet altijd de mogelijkheid om fysiek aanwezig te kunnen zijn. Zeker in deze tijd waarin er maar zo weinig mensen aanwezig mogen zijn, voelt dat als een extra gemis. Het maakt verdrietig, omdat je je zo graag gesteund wilt voelen door de mensen die letterlijk achter je staan bij een uitvaart. En omdat een bezoek in de meeste gevallen ook niet mogelijk is, is de echte nabijheid, het medeleven en het delen van herinneringen weinig tot niet voelbaar.

Op ikleefmee.nl kun je nabestaanden steunen door lieve berichten te plaatsen, maar ook door foto’s en video’s te delen van mooie herinneringen je hebt opgebouwd met de overledene. Ook kunnen er filmpjes worden gedeeld waarin medeleven en bemoedigingen worden uitgesproken.

Bij de gedenkplaats hoort standaard het mooi ontworpen compleet herinneringsboek waarin niet alleen de condoleances en herinneringen worden gebundeld, maar waar ook ruimte is voor de foto’s van de uitvaart, teksten van sprekers tijdens de uitvaart en de levensloop. Al deze opties hebben geen extra kosten.

VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE AAN.

Waarom Ik Leef Mee en geen andere condoleance website?


Omdat wij voor u alles uit handen nemen
Wij verwerken elke gedenkplaats voor u. Op elke andere online condoleance platform moet u of de nabestaande zelf alle profielen aanmaken, maar wij nemen dat volledig uit handen. U hoeft enkel de gegevens en foto/videomateriaal aan ons door te geven. Daarnaast bundelen wij alle condoleances en herinneringen in een mooi boek. Ook de vormgeving en levering van het boek en de memory stick waar het videomateriaal op staat, maken wij voor de familie klaar.

Gericht op privacy
De gedenkplaatsen op ikleefmee.nl zijn gericht op de privacy van de overledene en de nabestaanden. Dit zorgt ervoor dat de naasten van de nabestaanden vrijuit hun medeleven kunnen tonen.

Wij bieden de mogelijkheid voor naasten om de uitvaart toch te zien
Via een beveiligde pagina op de gedenkplaats van de overledene bieden wij naasten die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn, de gelegenheid om de uitvaart toch te zien.

In de huisstijl van uw uitvaartonderneming

U als uitvaartondernemer bent het vertrouwde gezicht voor de familie. U helpt vorm te geven aan een passend afscheid op uw eigen wijze. Dit willen we graag ondersteunen door de gedenkplaatsen in de huisstijl te maken van uw onderneming. Men kan zo ook makkelijk op uw eigen website komen door op uw logo te klikken.

U als uitvaartverzorger krijgt ook een eigen beveiligde pagina. Hier treft u ook een makkelijk overzicht van alle gedenkplaatsen die vanuit uw onderneming actief zijn en wanneer deze aflopen.

VOORBEELD GEDENKPLAATS

De gedenkplaatsen bieden de volgende mogelijkheden:

De gedenkplaatsen zijn vooral gericht op privacy. De pagina’s zijn niet zomaar te vinden voor mensen die de overledene niet kennen. Dit zorgt ervoor dat de naasten van de nabestaanden vrijuit hun medeleven kunnen tonen.

De dierbare krijgt 3 pagina’s. Elk van deze pagina’s kunnen beveiligd worden met een wachtwoord.

 • Condoleance pagina
  – Foto van de dierbare
  – Mogelijkheid om medeleven te tonen door bericht, foto en/of video
  – Mogelijkheid om bloemen of een kaartje te sturen
  – Mogelijkheid tot het delen van de pagina op sociale media
 • Levensloop
  – Mogelijkheid tot 10 foto’s en eventueel een filmpje van de overleden dierbare te tonen
  – Een biografie van de dierbare, daar kan een gedicht of ander geschreven tekst aan toegevoegd worden.
 • Beveiligde pagina waar de uitvaart op te bekijken is

Tevens krijgen de nabestaanden een mooi boek waarin alles gebundeld wordt.

Gebundeld in een boek

Alle condoleances en herinneringen zullen we uiteindelijk bundelen in een mooi boek.
Deze sturen wij op samen met een memory stick waarop het ingezonden videomateriaal staat.

In het boek is tevens ruimte voor:
– Foto’s van de uitvaart
– Teksten van sprekers tijdens de uitvaart
– Levensloop.

Al deze opties hebben geen extra kosten.